RaksaÄssä Oy
Hauhontaustantie 1084
13880
HATTULA
sasu.laine@raksaassa.fi
www.raksaassa.fi

Asunnon stailaus Hämeenlinnan ja muun Kanta-Hämeen seudulla

Haluatko saada asuntosi myytyä nopeasti? Vai oletko epävarma siitä, miten sisustaisit kotisi? Ratkaisuna toimii asunnon stailaus, jonka saat tilattua RaksaÄssä Oy:n osaavilta ammattilaisilta! Tarpeidesi mukaan voimme tehdä sinulle joko kokonaisvaltaisen stailauksen avaimet käteen -palveluna tai suunnitelman, jonka avulla voit toteuttaa työn itse. Hyvällä maulla ja asiakkaan toiveita kuunnellen toteutettu asunnon stailaus on osana monipuolista palvelupalettiamme remonttien, uudis- ja korjausrakentamisen sekä kuntoarvioiden ohella. Teemme sinulle ilmaisen kartoituksen, jonka jälkeen voimme sopia halutuista yksityiskohdista ja tehdä sopimuksen. Ota yhteyttä ja kysyäksesi lisää tai varataksesi ajan kartoituskäynnille!

Asunnon stailaus myyntiä varten

Jos asuntokauppasi on käynyt tahmeasti tai haluat heti herättää ostajien kiinnostuksen asuntoasi kohtaan, on asunnon stailaus paikallaan. Ostajat eivät aina osaa nähdä tyhjän asunnon koko potentiaalia, joten stailaustoimenpiteillä voidaan tuoda esille asunnon parhaat puolet. Pienilläkin satsauksilla, kuten viherkasveilla, valaisimilla, matoilla ja muilla kodintekstiileillä sekä helposti siirreltävillä huonekaluilla saadaan sujuvasti luotua lämminhenkistä tunnelmaa asuntoon ja annettua vinkkejä siitä, kuinka mukavaa ja kotoisaa asunnossa voi olla. Asunnon stailaus on edullista, mutta tehokasta: asunnosta voi helpommin saada paremman hinnan ja ostopäätös syntyy nopeammin, kun asunto esitellään parhaimmillaan.

Asunnon stailaus sisustusta varten

Jos oman asunnon sisustaminen tuntuu haastavalta, on RaksaÄssä Oy:n ammattilaisten toteuttama asunnon stailaus helppo ja edullinen ratkaisu. Kaikkea ei missään nimessä tarvitse ostaa uutena, vaan kulut pysyvät kurissa tuoreiden näkökulmien, vanhan hyödyntämisen ja sekä tietenkin sovitun budjetin ansiosta. Ammattilainen näkee asuntosi koko potentiaalin ja kykenee uudistamaan sisutusta vanhojenkin huonekalujen avulla.  Voimme auttaa niin uuden, vielä tyhjän asunnon omistajia kuin niitäkin asiakkaita, jotka haluavat uutta ilmettä ja tyylin päivitystä asuntoonsa.

Meiltä kaikki rakennustyöt

  • Uudisrakentamista monipuolisesti
  • Kohteiden kuntokartoitukset ja arvioinnit
  • Saneeraukset ammattitaidolla
  • Myös pienemmät remontit
  • Pyydä tarjous jo tänään!

Ilmainen kartoituskäynti

Mietitkö vielä, onko asunnon stailaus sinulle tarpeellinen palvelu? Muista, että tarjoamme sinulle ilmaisen kartoituskäynnin, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Ja jos sopimus solmitaan, on asunnon stailauksesta oikeutettu hakemaan kotitalousvähennystä! Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin jutellaan lisää ja varataan aika kartoituskäynnille.