RaksaÄssä Oy
Hauhontaustantie 1084
13880
HATTULA
sasu.laine@raksaassa.fi
www.raksaassa.fi

Uudisrakentamista Kanta-Hämeen alueella

Uudisrakennusprojekti - eli talon rakentaminen - on aina pitkä ja haastava prosessi, joka kysyy tekijältään ammattitaitoa, kokemusta ja kykyä kestävän laadun tekemiseen. RaksaÄssä Oy on Hämeenlinnan alueella toimiva täyden palvelun rakennusliike, joka suorittaa uudisrakentamista ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä, joten urakoimme niin pientaloja, kesämökkejä kuin myös yritysten toimitiloja.

Talonrakennusta avaimet käteen -palveluna

Perustuksista sisätilojen viimeistelytöihin - RaksaÄssä Oy suorittaa talonrakennusta kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna, jossa huolehdimme koko rakennusprosessista alusta loppuun. Näin varmistutaan parhaalla tavalla myös siitä, että jokainen urakan vaihe suoritetaan laadulla ammattitaidolla sekä hyvän rakennustavan mukaisesti. Rakennamme ylpeydellä taloja, jotka kestävät aikaa, katsetta ja käyttöä vuosikymmenten ajan.

Soita jo tänään ja kysy palveluistamme

Ota yhteyttä ja kerro lisää taloideastasi tai jo pidemmälle suunnitellusta rakennusprojektistasi. Kun tarvitset luotettavan ja asiantuntevan rakentajan työmaallesi, on RaksaÄssä Oy varma valinta.

Meiltä kaikki rakennustyöt

  • Uudisrakentamista monipuolisesti
  • Kohteiden kuntokartoitukset ja arvioinnit
  • Saneeraukset ammattitaidolla
  • Myös pienemmät remontit
  • Pyydä tarjous jo tänään!