Avoimia työpaikkoja rakennusalan taitajille

Ota yhteyttä ›

Ovatko betonielementit ja betonirakentaminen niin lähellä sydäntäsi, että ne seuraavat sinua jopa uniin?

Tätä emme työntekijöiltämme sentään vaadi, mutta jos työ edellä mainittujen asioiden parissa kiinnostaa, lue pari steppiä pidemmälle!

RaksaÄssä Oy on perustuksien, betonivalujen ja -elementtien sekä raudoitustöiden kokenut mestari ja etsimme joukkoomme uusia vahvistuksia. Ihmeitä emme työntekijöiltämme odota, mutta alan osaamista kyllä. Jos sinulla on siis edellä mainittuihin osa-alueisiin liittyvää taitoa hyppysissäsi, olet hyvä tyyppi oma-aloitteisella työotteella ja etsit uusia työkuvioita, näppäile vapaamuotoinen työhakemus tulemaan (lomake alla)! Vähimmäisvaatimuksena on rakennusalan ammattitutkinto, ajokortti, suoritettu tulityökoulutus, työturvallisuuskoulutus ja ensiapukoulutus. Työskentelemme työmailla ympäri Etelä-Suomen ja Pirkanmaan.

Ammattirakentamisessa työntekijän arvo on mittaamaton – ja me todella pidämme sinusta huolen. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja kunnioitus kuuluu samaan pakettiin! Huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja hyvinvoinnista monin eri tavoin, jotta työtä olisi parempi tehdä ja energiaa jäisi myös vapaa-ajasta nauttimiseen. 

Huikea henkilöstö on yrityksemme ylpeys. Haluaisitko mukaan joukkoon?

Ota yhteyttä ›

Meillä pääset osaksi tiimiä, joka tunnetaan huippu­osaamisestaan

Myös työilmapiirimme taso on vähintään yhtä korkealla kuin osaamisen: me kannustamme, keskustelemme ja olemme reiluja.

Mahtavat työntekijät ovat valttikorttimme, jonka arvoa ei voi liikaa korostaa. Olemme onnekkaita saadessamme edelleen työllistää useita ihmisiä, jotka ovat työskennelleet riveissämme yrityksemme alkuajoista saakka.

Tiimimme ja tekijämme ovat dynaamisia, aktiivisia ja yhteenhioituneita – ja mikä tärkeintä, hommat hoituvat huumoria unohtamatta. Työntekijöidemme saumaton yhteistyö ja hyvä tiimihenki näkyvät korkealuokkaisina lopputuloksina. Teemme työtä, jonka jäljestä olemme ylpeitä joka päivä.

Ota yhteyttä ›

Hae meille töihin ja liity mukaan mainioon porukkaamme!

Seuraa meitä somessa

Soita Facebook