Laadukasta betoni­rakentamista kotimaisella osaamisella

Ota yhteyttä ›

RaksaÄssä on perustusten, betonivalujen ja -elementtien kokenut taituri. Rakennamme kustannustehokkaasti ja kestävästi – Avainlipulla maustettuna!

Hyvät perustukset ovat kaiken rakentamisen lähtökohta. Ylpeytemme on tarjota laadukkaita betoniratkaisuja, jotka kestävät aikaa, katsetta ja käyttöä – vuosikymmenten ajan. Betonirakentamisemme pohja on valettu ammattitaitoon ja korkealaatuiseen kädenjälkeen. Olemme suurten kohteiden kokenut konkari ja teemme töitä niin rakennusliikkeille, yrityksille, yhteisöille, kunnille kuin muille julkisille tahoille. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, josta osoituksena on muun muassa saamamme Avainlippu-sertifiointi. 

Saat meiltä

  • perustukset
  • betonivalut
  • betonielementit
  • raudoitustyöt ja
  • väestönsuojat

Taitava tiimimme rakentaa Hämeenlinnassa, ympäri Etelä-Suomen ja Pirkanmaalla. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen kumppanin betonirakentamiseen! Luotettavuus ja ammattitaito ovat lupauksiamme, jotka näkyvät aina työmme jäljessä.

Me luomme perustan suurillekin rakennuksille ja visioille.

Ota yhteyttä ›

Valttina oma, laaja elementti­muottikalusto

Laaja kalustomme mahdollistaa perustus- ja paikallaanvalutyöt sekä erilaiset rakennelmat kohteeseen kuin kohteeseen. Oman elementtimuottikalustomme ansiosta pääsemme aina ripeästi hommiin kiinni. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Seuraa meitä somessa

Soita Facebook