Korjausrakentaminen & rakennussaneeraus – Etelä-Suomi

RaksaÄssä Oy on täyden palvelun rakennusliike, joka tekee korjaus- ja saneeraustyöt pitkällä kokemuksella. Suoritamme korjausrakentamista monipuolisella osaamisella niin kotitalouksille, yrityksille kuin myös yhteisöille.

Rakennamme vaurioituneen tilalle uutta, kun rakennuksessa on vesivahinko, jotain hajoaa, tai rakennukseen halutaan tehdä lisärakennusta ja muutoksia. Toteutamme käyttötarkoituksen muutoksia kiinteistöissä ja rakennuksissa joustavasti ja tehokkaasti.

Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Etelä-Suomen ja Hämeenlinnan alueella. Kapasiteettimme riittää myös suurempiin saneerauskohteisiin.

Rakennamme vaurioituneen tilalle uutta. Korjaamme vesivahingot, teemme lisärakentamista ja asiakkaan vaatimuksien mukaiset muutostyöt.

Korjausrakennamme:

  • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit
  • kylpyhuoneremontit
  • saunaremontit
  • keittiöremontit 
  • rakennusperustusten ulkopuoliset ja sisäpuoliset eristeet
  • sokkeleiden ja perustusten kapillaarikatkojen rakentamisen

Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. 

Korjausrakennamme pientalot, kerrostalot ja rivitalot

Saneeraamme ammattitaitoisesti kaikenlaiset kohteet sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme varmistaa urakan kuin urakan onnistumisen. Meillä on korkeat laatuvaatimukset ja laadunvalvontamme toimii urakan joka vaiheessa.

Korjausrakennamme rakennukset koosta tai iästä huolimatta niin yksityisille, yrityksille kuin  julkisille yhteisöille. Urakoimme kohteet asiakkaan suunnitelmien ja kohteen tarpeiden mukaan, niin sisältä kuin ulkoakin.

Yrityksemme työhistoriasta löytyy hyvin erityyppisiä kohteita, joten suoritamme asiantuntemuksella haastavatkin urakat.  Katso tehtyjä töitämme täällä »

Ota yhteyttä ›

Seuraa meitä somessa

Soita Facebook