Rakennamme tulevaisuutta betonielementti kerrallaan

Ota yhteyttä ›

Betonirakentaminen ja perustukset ovat meidän juttumme. Ja nämä hommat me todella osaamme.

Vuonna 2008 perustettu RaksaÄssä Oy on kursailematta yksi alansa mestareista. Teemme omalla, laajalla muottikalustollamme betonielementtirakentamista, joka palvelee tarkoitustaan pitkälle tulevaisuuteen. Tinkimättömät tiimimme toteuttavat betonityöt runko-, muotti-, raudoitus- ja valutöineen. Meiltä saat koko paketin! 

Rakennamme suunnitelmien mukaisia kokonaisuuksia sekä pää- että aliurakointina Hämeenlinnan, muun Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Ässä hihassamme on joustavuus – työmaalla muuttujia on aina, mutta me pidämme ohjakset käsissä ja tilanteen hallussa! Luotettavuus ja ammattitaito ovat lupauksiamme, jotka näkyvät aina työmme jäljessä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeä osa yhtälöä. Me kuuntelemme, kunnioitamme ja toteutamme sovitusti aina viimeiseen yksityiskohtaan.

Sinnikäs työnteko ja tinkimätön työnjälki ovat tuoneet meidän pisteeseen, jossa olemme nyt. Me luomme perustan suurille rakennuksille ja visioille.

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeistasi!

Neljä syytä tehdä tarjouspyyntö

  1. Hankinnan helppous. Tarjoamme työt tarvittaessa suurina kokonaisuuksina, mikä tekee aikatauluttamisesta ja resursoinnista helpompaa.
  2. Huikea henkilöstö on yrityksemme ylpeys. Koulutetut työntekijämme ovat luotettavia, ammattitaitoisia ja dynaamisia. Kunnioitamme kaikissa työsuhteissa rakennusalan työehtosopimusta sekä koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Vastuullisuus velvoittaa – voimme todella luottaa työntekijöidemme työnjälkeen.
  3. Laadunvalvonta ja työnseuranta. Käytössämme on sähköinen raportointi, seuranta ja reskontra, minkä ansiosta laadunvalvontamme on huippuluokkaa.
  4. Nopea reagointi ja ongelmanratkaisu. Rakentaminen on päivittäistä ongelmien ratkaisua. Keskitymme henkilöstön resursointiin ja ennakoimme työmaan tulevia haasteita sekä mahdollisia riskejä. Ongelmatilanteissa otamme nopean kopin ja tarjoamme ratkaisun ripeästi.
Ota yhteyttä ›

Seuraa meitä somessa

Soita Facebook