RaksaÄssä Oy

RaksaÄssä Oy tarjoaa laadukasta rakentamista Hämeenlinnan, Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamistamme on kokonaisvaltainen betonielementtirakentaminen, jota teemme omalla laajalla muottikalustollamme. Toteutamme betonityöt runko-, muotti-, raudoitus- ja valutöineen. Pyydä kokonaistarjous paikallaan valetuista betonielementtitöistä »

Rakennamme suunnitelmien mukaisia kokonaisuuksia sekä pää- että aliurakointina. Valttimme on joustavuus – työmaalla muuttujia on aina, mutta pidämme tilanteessa kuin tilanteessa huolen aikataulusta ja rakentamisen korkeasta laadusta.

Olemme kasvaneet pienestä keskisuureksi yritykseksi sinnikkäällä työnteolla ja tinkimättömällä työn jäljellä. Asiakaskokemus kaikissa vaiheissa on meille tärkeä ja ohjaa kaikkea tekemistämme. Lopullinen asiakas on aina rakennuksen tuleva asukas ja kiinteistön tuleva omistaja – työn laadun on kohdattava asiakkaan vaatimukset. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Suoritamme ammattitaidolla kaikki suunnitelmien mukaiset rakennustyöt.

Ota yhteyttä »

 

Pohditko tarjouspyynnön tekemistä?

 1. Hankinnan helppous
  Tarjoamme työt tarvittaessa suurina kokonaisuuksina, jolloin aikatauluttaminen ja resursointi on tavallista helpompaa.
 2. Osaavat ammattilaiset
  Koulutetut työntekijämme ovat erittäin luotettavia, osaavia ja ammattitaitoisia. Kunnioitamme kaikissa työsuhteissa rakennusalan työehtosopimusta sekä koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Vastuullisuus velvoittaa – voimme todella luottaa työntekijöidemme työn jälkeen.
 3. Laadunvalvonta ja työnseuranta
  Olemme ottaneet käyttöömme raportoinnin, seurannan ja reskontran osalta sähköiset toimintamallit, mikä tehostaa toimintaamme ja laadunvalvontaamme entisestään.
 4. Nopea reagointi ja ongelman ratkaisu
  Rakentaminen on päivittäistä ongelmien ratkaisua. Kiinnitämme paljon huomiota henkilöstön resursointiin ja ennakoimme tulevia haasteita ja mahdollisia riskejä työmaalla. Ratkaisemme myös työmaalla jo syntyneet ongelmatilanteet nopeasti ja joustavasti.

Ota yhteyttä »

 

Hyvin suunnitellut kokonaisuudet, joissa laatuketju ei katkea

Kiinnitämme alusta loppuun erityistä huomiota töiden laatuun. Onnistumisen edellytykset luodaan jo tarjousvaiheessa huolellisella suunnittelulla. Heti tarjouksen tekovaiheessa pyrimme kiinnittämään huomiota siihen, miten työvaiheita ja rakentamista voidaan tehostaa niin, että saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos.

Laadun tae on myös se, että pystymme tarjoamaan työt tavallista suurempina kokonaisuuksina. Teemme mielellämme kohteessa useita ketjutettuja ja kokonaisia työvaiheita, joista voimme urakoida suuremman kokonaisuuden. Näin urakka on paremmin hallittavissa ja laatu pysyy hyvänä. Pystymme tarjoamaan kokonaisuuksia, joissa laatuketju ei katkea missään vaiheessa.

Kun rakentamisen kokonaiskuva on mukana alusta loppuun, vältetään turhaa työtä ja säästetään sekä resursseja, aikaa että rahaa. Työnjohto huolehtii siitä, että lupaukset pystytään pitämään. On myös tärkeää, että meillä on jatkuva ja hyvä keskusteluyhteys koko projektin ajan työn tilaajan kanssa. Suunnitelmallinen rakentaminen on tekemisemme perusta.

Ota yhteyttä »

 

Pääurakointikohde: As Oy Loimaan Helmi 1

2020 syksyllä luovutettiin pääurakkakohdetteemme Loimaalla LähiTapiola Loimi Hämeelle. Kyseessä on elementtikerrostalo Loimaan keskustassa. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto RCo Oy.

Rakennus luovutettiin vuoden 2020 syksyllä. Loimaan Helmi 1 käsittää kellarikerroksen lisäksi 6 maan päällistä kerrosta.  Rakennukseen tulee 15 asuinhuoneistoa, kolme jokaisessa asuinkerroksessa. Asuinhuoneistojen lisäksi katutasoon rakennetaan liiketiloja. Katso lisätietoja kohteesta täältä »